Genel

Hizmetlerimizden Kimler Faydalanabilir?

Hizmetlerimizden kimler faydalanabilir?

Hukuk Büroları
Avukatlar
Müfettişler
Bankalar ve bunların hukuk birimleri
Gerçek ve Tüzel Kişiler

Hizmetlerimizden Nasıl Faydalanabilirsiniz?
Öncelikle telefon veya e-posta ile bize ilk teması sağladığınızda (+90 505 215 71 10, [email protected]) konu genel hatları ile öğrenilir ve size nasıl danışmanlık yapabileceğimiz hususu açığa kavuşturulur.

Tetkiklerimizin belge aslı üzerinden yapılması esastır. Ancak belge asıllarının temin edilemediği durumlarda görünüm kalitesi yüksek olan fotokopileri üzerinden de inceleme yapılması mümkündür. Ancak bu durumun (fotokopi belge üzerinden yapılan incelemenin) inceleme sonuç skalasındaki derecesine etki edebileceği bilinmelidir.

İnceleme adresimiz Adana’dır. Diğer şehirlerden inceleme talebinde bulunan müracaatçılarımız incelenecek belgeleri adresimize getirebilecekleri gibi, gelmelerinin mümkün olamaması durumunda incelenecek belgeleri posta/kargo ile de adresimize göndererek gerekli incelemeleri yaptırabilirler. Ayrıca özel durumlarda ( belge asıllarının taşınamaz durumda olması, adli emanette, kurum zimmetinde veya arşivinde bulunması vb.) ve gerekli iznin müracaatçı tarafından alınabilmesi durumunda, bulunduğunuz şehre gelinerek yerinde incelemenin yapılması mümkündür. Bu tür incelemeler için taşınabilir optik alet ve cihazlarımız mevcuttur.
Gizlilik
Tarafımca yapılan tüm inceleme ve sonuçları tam bir gizlilik içinde yürütülür ve muhafaza edilir. Hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

 

Posted by Bulent